25.3.12

vår

Det är söndag och jag har varit på spinning. ett fantastiskt spinningpass där ingen låt är från senare än 2009. Det sorliga med dagen pass är att ledaren nu ska gå hem och vara mammaledig så ingen mer bonnie tyler eller mando diao på söndagarna framöver...

I fredags sprang jag några kilometer med Josef (varar kanske en tredjedel var asfalt och knät höll, jäjj!) Vi kom förbi en klippa där solen gassade, ett gäng pojkar spelade gitarr, drack folköl (hoppas jag det var) och skulle grilla. MYS! Det är vårtecken om nåt. Sen såg vi tusselagos också. Det kanske ni söder över haft länge eftersom jag vet att blåsipporna kommit upp i linköping, men vi i uppsala har det lite kyligare.. Eller man kan undra. jag sitter just i skrivande nu på balkongen i kortbyxor och bikiniöverdel och njuter i fulla drag i den hängstol patrik fick av mig i födelsedagspresent.

Jag hade tänkt jag skulle ägna dagen åt att förså mina frön jag köpte på trädgårdsmässan i Kista för några veckor sen men då vissa av sakerna inte ska vara i jorden förrän april/maj avvaktar jag till minst nästa helg. måste köpa en schysst ampel också där mina tomater kan växa och frodas. vi har lyckats haft död på en kaktus så nån dag ska jag nog köpa nya blommor till vardagsrummet. inget överlever tusan där..

Till sist vill jag passa på att gratulera alla vänner till barnen som ploppat ut på sistone.

Inga kommentarer: