19.3.09

slutet

17mars tisd
Under natten smattrade regnet pa taket och nar det var dags att ga upp var himlen fortfarande mulen. Attans! vi som skulle ge brannan en sista chans, men efter frukost blev det en svang till internet, lite boklasning i hangmattan och efter en tidig lunch gav vi stranden en chans. Solen tittade fram mellan molnen och det var riktigt gott att ligga dar med sanden mellan tarna. HImlen borja morkna allt mer och vi drog oss hemmat, sen oppna den sig och en rejal askskur drog over. Vi lyckade ta oss de fa metrarna till restaurangen. Val dar small det 2 ganger rejalt sa det slog ner i narheten. mysigt och lite spannnande! fick svenska sommarkanslor. Sen spela vi kort innan vi somna.

18 mars onsd
Den har veckan har gatt fort och anda har vi inte gjort mycket. Det var fortfarande mulet nar vi vakna och vi som skulle jobba pa brannan. Vi hangde hemma i bunglalown och laste bok innan vi anda gick till stranden. Vi lag och flot i vattnet och forsokte forsta att resan snart ar slut. Nar vi at lunch pa restaurangen pa stranden oppnade sig himlen igen. Efterat sa vi hejda till havet och gick hem. Pa kvallen lag vi som sa manga andra kvallar denna veckan pa restanrangens golv och sag pa film (Australia). Mysigt, vi kommer att sakna sunflower!

19 mars torsd
Idag har Kajsa haft pa sig solglasogon nastan hela dagen och det ar bra eftersom hon ser lite farlig ut. Nar hon tagit av sig dom och folk har tittat lite mycket har hon lust att saga - Nej, Jag ater inte barn! Nagon konstig allergireaktion? Efter frukost sa vi hejda till thomas pa hostelet, tog taxi till farjan, kom pa en tidigare buss an planerat och anlande till bangkok strax efter 16. Vi checka in pa ett guesthouse och gav oss ut pa shoppingrunda. Kaka underbar curry till midda och avsluta dagen med en helkroppsmassage. Kvinnan skrattade gott nar det knakade i hela linneas kropp och sa -Good pain! Imorn fred kl 18 svensk tid flyger vi hemmat..

Inga kommentarer: