17.3.09

sol och bad

10 mars tisdag
Vi vaknade tidigt i vart lilla rum med vaggar av bastmattor. Efter att ha hangt pa stranden, kakade vi middag och forberedde oss for kvallens fullmoonparty. Efter att ha umgats med goteborgare och hollandare gav vi oss av mot stranden for att leta upp vara vanner fran chang mai. Vi hittade syskonen fran holland och senare aven Naz, men inte Javi..trist! I borjan var vi lite anti...folk ville salja knark och sant sysslar inte vi med. Men kvallen blev battre och vi hade riktigt kul.. musiken va bra och Kajsa rocka till Crazy frog..haha
Svart att uppskatta hur mycket folk det var men det var artt fullt..10-20 000? Efter nattamat lulla vi hemmat. Langs med vagen stotte vi pa en kille i trikaer som utga sig for att vara Linus Thornbladhs halvbror (hojdhopparn) ..skitkul! SEn somna vi till danet av festen.

11 mars onsdag
Festen fortsatte pa stranden langt in pa formiddagen. Vi at ris till brunch, sa hejda och checka ut. KL 11 kom en minibuss som tog oss till en pir. Baten tog oss vidare till fastlandet, darifran blev det buss till en tursistbyra? fikahak? dar bytte vi till en nattbuss till bangkok. Resan mot Koh Chang hade borjat. Idag har vi varit ute i 4 mandare eller 17 veckor.

12 mars torsdag
Grattis Kajsas pappa! och Linnean och Patrik. Bussen anlande till bangkok 05 pa morgonen. Khosan road var tomt! forrutom frukstanden. Vi gick till ett internetcafe och kaka sedan frukost. Vi 08 blev vi upphamtade och begav oss mot bussen. Efter nagra timmar till var vi framme i farjan. Val pa Koh Chang tankte vi aka till Kai Bai beach men taxichaufforen sa att lonely beach va billigare sa vi akte dit istallet. Vi fick tag pa en liten bungalow med en hangmatta utanfor. Toaletten saknar tak men har fyra stabila vaggar. Efter att ha hittat sandstranden at vi curry och ris till middag. Det visades en romantisk komedi i restaurangen och vi fick en bra kansla.

13 mars fred
Efter att ha farit runt i 4 manader och tagit in en tusen saker per dag sa ar vi trotta pa intryck. Darfor ar det skont att bara ligga pa en stand och lasa bok. Dessutom ar det for varmt for nagra storre strapatser. Sa efter en sovmorgon gick vi till stranden tills det var dags for middag. Kajsa laste ut Flyga drake och grat sig igenom halva boken. Vi sag pa film och vandrade sen genom "byn". De visade mamma mia pa ett stalle sa vi slog oss ner. Darefter kopte vi en ol pa fejk-7eleven och gick till stranden. Efter eldjonglerare kom partyt igang och vi dansa barfota i sanden..najz!

14 mars lordag
Vad har vi gjort idag da? Nar vi vakna blaste det ute och Kajsan hade lite ont i halsen. Vi gick till ett internetplejs och ladda upp bilder. Sen lag vi i hangmattan och pa farstubron och laste. Det hade slutat blasa och det vart sjukt varmt. Langre bort sjong nagra thailandare mycket falskt, vilket vi hade roligt at ett tag. Efter en promenad laste vi lite till, kakade, laste och pratade sedan om livet och varlden tills langt efter midnatt.

15 mars sond
Vi at frukost, bokade snorkletur och gick till stranden och la oss. Sol och bad! Idsag flakta det lite sa varmen var nastan uthardlig. Vi gick till Sunflower och kaka middag och sen visa de blooddiamond.. Hemma pa toaletten (vi har ju inget tak) satt en gigantisk fjaril! Nu blir det natten, ingen sovmorgon imorgon inte!

16 mars mand
Nar kl ringde vid 08 konstaterade Kajsa ratt snabbt att hon fortfarande inte ar nagon morgonmanniska (inkluderar daligt humor). 45 min senare kom en pickup med rosa saten och hamtade upp oss. Pa vag till hamnen i Bang-bao sag vi apor som hangde pa ledningarna. Val pa baten puttra vi ut mot oarna, 4 st skulle besokas. Fiskarna var inte lika vackra och fargglada som i vietnam, men stimmen var storre och Linnea undrarde ibalnd va hon gjorde dar med sin fiskfobi. Efter en heldag i havet var det inte konstigt att Kajsan blev lite rod pa ryggen trots solkram. Linnean klara sig. Val hemma igen blev det mat och sen en kass film med Leonardo Dicaprio som vi inte fatta poangen med. SEn boka vi bussen till bangkok, tog en glass och nu ar det natt.

Inga kommentarer: