26.11.08

ahh

24/11 mandag
en manad till julafton! idag var vadret gratt och vi kunde inte hoppa fallskarm, ny tid ar imorn kl 11. vi haller tummarna. Tur att vi gick the Tongariro crossing i lordags annars hade vi vart fast i Turangi nu. Idag har vi gatt pa stan och fatt halla hart i vara planbocker, sa mycket snygga klader. Nu sitter vi pa biblioteket och laser. Linnea ar sjukttrott och Kajsa laser om svart bambu, 10 dagar kvar tills jimmy landar. Vi har funderat pa om man hoppar fallskarm upp eller ner?

25/11 tisdag
HELT JAVLA UNDERBART!!!
Vi vaknade och Kajsa var helt overtygad om att vi inte skulle fa hoppa idag heller...men det verkade lovande och vi blev upphamtade , mot flyplatsen! Det var molningt nar vi kom fram och ganska snabbt stalldes det in, tillbaka till Taupo. Ny chans kl 15 och himlen var bla..Upp i luften pa ca 15000 feet tog ca 20 min. Sen fick vi hoppa en efter en, 60 sek fritt fall i 200 km/h..helt galet!! Linnea som inte ens tycker om nar pappa trycker for hart pa gasen, eller att aka karusell njot inte lika mycket som Kajsa av det fria fallet men sen nar fallskarmen vecklades ut njot vi for fullt bada tva! Skulle kunnat glida rut dar for alltid, linnea fick tom styra sin:)
Nu fyra timmar senare ar vi fortfarande speedade av kicken! Vart schyssta hostel har spelat bade mr. brightside och ring of fire. Vi har traffat louise fran Hellas gymnasiklass samt hennes vanner Marta och Kattis.

26/11 onsdag
Idag har vi vandrat till Huka falls och sen vidare till craters of the moon, som var rykande hal i marken. totalt var vi ute i 8 timmar och vara nyinkopta solglasogon var perfekta. vi tvattde fotterna i en varm kalla innan vi gick till affaren. Sen at vi pannkakor och glass:) Linneas mormor ringde imorse, det blev hon glad for. Vi har bestamt att vi stannar har i Taupo tills mandag innan vi drar vidare.

Inga kommentarer: