20.11.08

snart lamnar vi tryggheten

Halloj dagboken! Idag har vi vandrat the Gorge-walk. den tog tre timmar att sig runt, perfekt uppladdning infor helgen da vi ska ut pa en 7-8 timmars tur runt nagra vulkan kratrar!

men iaf, dagen borjade med att jag fick vacka kajsa da hon inte vaknade av sin vackar klocka, da hade hon sovit i tio timmar! sen skjutsade Pips pappa tim oss till en vindkraftsverkspark, nya zeelands an sa lange anda park av detta slag. manga kraftverk var det. sen slappte han oss i borjan av gorge-banan... nar vi kom till slutet ringde vi hit hem och Pip och hennes bror mick kom och hamtade oss. de tog med oss till ett cafe en bit utanfor stan. och vad sag vi utanfor cafet, jo, orienteringsskarmar! men de var borta nar vi kom ut igen...

Det ar ratt underbart, vi far uppleva sommaren tva ganger i ar, igar at vi jordgubbar fran landet. mums! och vi har atit farskpotatis! mumsfilibums. nu ska vi snart lagga oss sa att vi ar utvilade infor imorn. bussen till turangi avgar fran Palmy halv tre pm. det blir tva veckor av aventyr pa egen hand innan vi moter upp pip och jimmy i Rotorua. kanske kommer det en uppdatering igen till jul nar vi aterkommer hit. kanske tidigare. det marks!
ta hand om er!

Inga kommentarer: